Continental a primit distincția Ford Q1 pentru furtunurile fabricate la Nădab

Mar 6, 2017

Nădab, 6 martie 2017. Echipa Continental din Nădab a primit cea mai înaltă recunoaștere internațională oferită de Ford – distincția Q1, pentru furtunurile produse în fabrica sa. Aceasta se acordă în urma unui set de evaluări, care au vizat mai multe paliere de funcționare a producătorului de furtunuri.

ContiTech a produs și livrat către Ford peste 550.000 de diferite furtunuri numai în anul 2016. Ancuța Aga, Nicolae Ardelean și Ioan Iancu se numără printre cei care lucrează la produsele livrate companiei Ford.

Nicu, așa cum îi spun colegii, este parte a echipei ContiTech încă din anul 2009. El lucrează în unitatea de producție în postul de operator tăiere. După ce își termină treaba, vine rândului colegului său,  Ioan, care asamblează produsele. Deși are o vechime de mai puțin de 2 ani în companie, el lucrează pe toate mașinile de asamblare și transformă produsul primit de la Nicu în furtunul  care este livrat. În lanțul procesului de fabricație urmează Ancuța. De fiecare dată cu zâmbetul pe buze, ea instruiește, verifică și motivează echipa pentru a menține cele mai înalte standarde de calitate.

Munca lor și a colegilor a fost recompensată prin distincția Q1, o  recunoaștere a angajamentului global pe care Continental îl arată față de calitatea produselor, dar și pentru încrederea pe care Ford o are în companie, pentru precizia livrărilor, managementul materialelor și sprijinul pe partea de inginerie și costuri.

Premiul a fost primit de Christian Krafft, directorul general al fabricii de furtunuri din Nădab, care a subliniat faptul că „Ford este unul dintre clienții strategici ai Continental, iar premiul Q1 este recunoașterea efortului extraordinar al echipei. Felicit întreaga echipă ContiTech Nădab pentru această realizare care va deschide uși spre dezvoltare și progres”.

Concernul Continental

Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru mobilitatea oamenilor şi a bunurilor acestora. În calitate de partener de încredere, furnizorul internaţional de componente auto, producător de anvelope şi partener industrial oferă soluţii durabile, sigure, confortabile, individuale şi la preţuri accesibile. Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech, corporația a înregistrat în anul 2016 o cifră preliminară de afaceri de 40,5 miliarde de euro şi are în prezent peste 220.000 de angajaţi în 56 de ţări.

Continental în România
In perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 de miliarde de euro in activitaţile din Romania. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate in Romania. Continental deţine sapte unitaţi de producţie si patru centre de cercetare şi de dezvoltare in Timişoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture in Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor in Bucuresti. Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16.500 de angajaţi si si-a marit echipa in 2016 cu peste 1.000 noi membri in Romania.

De aici puteţi descărca varianta word cu diacritice în limba română a comunicatului (36 kb).
De aici puteţi descărca varianta word fără diacritice în limba română a comunicatului (36 kb).
De aici puteți descărca fotografia celor trei colegi din ContiTech Nădab (260 kb).
De aici puteți descărca fotografia directorului ContiTech Nădab, Christian Krafft (196 kb).