breadcrumbs
  1. Home
  2. Proiecte

Continental Automotive Timisoara, pe podium la TeamUp& Run

Powerpuff Girls, ANA și PTR sunt cele trei echipe Continental care au urcat pe podium la întrecerea TeamUp&Run care a avut loc în 19 noiembrie în Timișoara. Colegele noastre au ocupat primele două locuri la categoria "Ștafetă Feminin", în timp ce băieții au obținut locul trei la categoria "Împreună Masculin".

Evenimentul a cuprins două curse cronometrate cu cip, desfășurate succesiv pe același traseu cu lungimea de 2.7 km, care format din mai multe segmente:
• Alergare în parcarea și pe terasele exterioare ale Iulius Mall cu urcare pe scări până la sala World Class (1.7 km);
• Intrare în incinta World Class și efectuarea de probe fitness;
• Alergare pe o zonă cu pietriș de granulație mare pe acoperișul Iulius Mall, coborâre pe scările interioare până în parcarea portocalie, urcare la înălțime pe scările exterioare (podea din plasă metalică prin care se vede “abisul”), mers pănă la punctul de control, coborâre și alergare prin parcare spre linia de sosire (1 km) – un traseu care scoate în evidență stăpânirea de sine.

33 de colegi din Continental Automotive România au participat la competiția TeamUp&Run! Indiferent de probă, ei au format o echipă, iar rezultatele s-au văzut la linia de finiș.