breadcrumbs
  1. Home
  2. Proiecte

Workplace of the future – o inițiativă Continental Brașov

Fabrica din Braşov a Continental este construită pentru a încuraja utilizarea luminii naturale. În interiorul zonei de birouri există patru dintre așa-numitele curți de lumină. În termeni generali, ne putem referi la ele ca spații cu un tip special de plafon transparent care permite accesul luminii naturale în interiorul camerei. Lumina este apoi distribuită în zona de birouri, prin intermediul pereților de sticlă.

Curțile de lumină au fost concepute în primul rând pentru a reduce utilizarea energiei electrice în timpul zilei, însă un alt scop important este acela de a promova un stil de lucru sănătos prin creșterea utilizării luminii naturale.

Având această idee în minte, echipa de HR și-a dat seama că poate valorifica mai mult aceste spații și a lansat astfel concursul „Workplace of the future“. Scopul principal al acestui concurs este de a decora curțile de lumină, astfel încât spațiile să poată fi folosite într-un mod eficient și pentru a fi disponibile ședințelor și pauzelor.

Pentru a asigura și încuraja creativitatea și diversitatea, acest concurs a fost lansat în colaborare cu Universitatea Transilvania din Brașov. În mai puțin de două săptămâni de la lansare, peste 70 de studenți și-au arătat interesul față de acesta. Fiecare echipă este formată din maxim patru studenți și trebuie să propună o idee fezabilă care susține scopul principal al acestui concurs. Desigur, fiecare idee trebuie să ia forma unui proiect care constă într-o reprezentare grafică, un plan de buget și un plan de punere în aplicare. Un juriu format din trei membri Continental și trei profesori de la Universitatea Transilvania va susține acest proces și va asista echipele pentru a le ajuta să scrie propuneri de proiecte fezabile. Același juriu va selecta cele patru propuneri de proiecte și va premia echipele câștigătoare.

Continental Brașov își propune să crească nivelul de satisfacție a muncii colegilor prin îmbunătățirea spațiului din interiorul zonei de birouri în ambele sensuri, atât estetic, cât și funcțional. De asemenea, „Workplace of the future“ reprezintă o oportunitate de a consolida colaborarea cu mediul universitar. Pentru detalii și înscrieri, puteți trimite un e-mail pe adresa career-auto-brasov@continental-corporation.com  

2016_wof_brasov_02
2016_wof_brasov_03
2016_wof_brasov_01