breadcrumbs
  1. Home
  2. Proiecte

Şcoala Profesională – reprezentanţii companiilor, faţa în faţă cu dascălii şi inspectorii şcolari

Probleme şi soluţii pentru Şcoala Profesională din Timişoara. Dascăli, directori, inspectori şcolari şi reprezentanţi ai companiilor s-au întâlnit şi au vorbit despre acţiunile pe care le pot lua pentru a veni în sprijinul elevilor şi pentru a continua să dezvolte această formă de învăţământ în capitala Banatului.

Workshop-ul a fost organizat în 23 iunie, la sediul Continental Automotive Timişoara. Au participat reprezentaţi ai companiilor Adcons, Carpatsticks, Continental Automotive şi Continental Anvelope, Draexlmaier, Hella, RATT şi Smithfield, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Timiş şi ai Colegiului Tehnic Energetic Regele Ferdinand I.

Comunicarea directă între tutori şi profesori, vizite ale elevilor încă din primul an la companii, dar şi sprijin material pentru şcoală au fost câteva dintre cele mai importante probleme pentru care s-au găsit soluţii. Astfel, prima măsură luată este ca din această toamnă, tutorii şi cadrele didactice se vor întâlni pentru a stabili împreună care sunt cele mai importante aspecte pe care elevii trebuie să le înveţe, astfel încât, la absolvire, elevul dobândească toate cunoştinţele de care are nevoie la locul de muncă.