breadcrumbs
  1. Home
  2. Proiecte

Continental Sibiu investește 180.000 de euro la Universitatea “Lucian Blaga”

Continental plănuiește să investească 180.000 de euro la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu în următorii 3 ani. Banii vor fi folosiți pentru echiparea laboratoarelor, susținerea de competiții studențești și evenimente, precum și a altor inițiative ale universității dedicate dezvoltării competențelor și cunoștințelor studenților din aria tehnică de la Facultatea de Inginerie și Facultatea de Științe.

“Pentru noi este foarte important să contribuim la dezvoltarea pieței de muncă din Sibiu. În acest fel suntem siguri că vom avea candidați buni în prezent, dar și în viitoarea generație. Astfel, să investim în universități și licee este una dintre prioritățile noastre. Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu a fost întotdeauna un partener de încredere, deschis ideilor venite din partea industriei. În lunga perioadă de colaborare, am reușit să avem rezultate foarte bune, iar acum este timpul să îmbunătățim colaborarea”, a declarat dr. Sami Krimi, manager general al Continental Sibiu.

Continental și Universitatea “Lucian Blaga” au dezvoltat un parteneriat de succes încă din 2003, odată cu venirea companiei în Sibiu. Parteneriatul a inclus echiparea de laboratoare, organizarea de cursuri pentru domeniul automotive și crearea de oportunități pentru dezvoltarea profesională a studenților, mai ales a acelora de la Facultatea de Inginerie. Contractul precedent de colaborare a presupus o investiție de 150.000 de euro. Noul contract include și o sumă de bani dedicată activitiăților de la Facultatea de Științe.

Detalii suplimentare puteți găsi în comunicatul de presă disponibil aici .