breadcrumbs
  1. Home
  2. Proiecte

Școala de vară Co-Student TRANSILVANIA 2016

Prima ediție a Școlii de vară Co-Student TRANSILVANIA 2016 a avut loc în perioada 4 -  6 iulie la Brașov.

Cele trei zile interactive au început cu workshop-uri la universitate, continuând cu o excursie la Sinaia iar, la final, au urmat vizite în cadrul companiilor. Reacţiile tinerilor care au vizitat Continental Braşov au scos în evidenţă popularitatea companiei în rândul acestora.

„Totul a fost inedit, interesant şi m-a făcut să-mi doresc foarte mult să lucrez la firma Continental“, ne-a relatat Ramona Gabriela Orlandea, masterandă la Facultatea de Drept a Universității Transilvania.

„A fost pentru prima dată când am luat contact "hands-on" cu procesul de producție și am înţeles cum se produc piesele, la ce standarde și, mai ales, de ce Continental este considerat un producător premium. Per total, mi-a plăcut şi aș reveni oricând, fără să mă gândesc de două ori", a spus şi Antonie George Văștinar, student la Inginerie Mecanică, Universitatea Transilvania.

Școala de vară Co-Student este un proiect organizat de Universitatea Transilvania din Brașov în parteneriat cu agenții mediului economic și își dorește să dezvolte colaborarea dintre studenți și companii.