breadcrumbs
  1. Home
  2. Proiecte

Fabrica de curele din Timişoara, premiată de GM pentru excelenţă

Performanţa livrărilor este unul dintre principalii indicatori de performanţă care se monitorizează continuu, atât intern cât şi extern, de către clienţii ContiTech.

O bună performanță a livrărilor înseamnă, în primul rând, respectarea unor parametri: cantitatea comandată, timpul necesar transportului mărfii, condiţiile în care trebuie livrată marfa, actele însoţitoare, calitatea mărfii, informaţiile transmise prin intermediul EDI (Electronic Data Interchange), calitatea acestora, dar și comunicarea dintre furnizor şi clientul final. Pentru a reuşi întrunirea tuturor acestor condiţii, este foarte importantă colaborarea dintre furnizor si client, iar munca în echipă şi viteza de reacţie în cazul fluctuaţiilor de comenzi îşi pun amprenta asupra calităţii serviciului prestat.

“Certificatul  GM CCACertificate of Excellence GOLD  vine ca o recunoaştere a muncii depuse de  întreaga echipă de la PTG (Power Transmission Group), de foarte buna colaborare dintre toate departamentele şi de flexibilitatea de care dăm dovadă”, a declarat Cornelia Heumann, director de logistică pentru fabrica de curele din Timişoara.

2016_gm_supplier_award_ptg_01
2016_gm_supplier_award_ptg_02