breadcrumbs
  1. Home
  2. Proiecte

Continental Automotive Timișoara câștigă a VI-a ediție a Cupei Automotive la minifotbal

După cum deja a devenit o tradiție la început de toamnă, și anul acesta s-a desfășurat în Timișoara cea de-a şasea ediție a Cupei Automotive la minifotbal.  Pe parcursul a câtorva sfârșituri de săptămână, angajații companiilor cu profil automotive din Timișoara și din zona învecinată, au avut ocazia să se întâlnească pe terenul de minifotbal, în cadrul unei competiții destinate iubitorilor acestui sport.
Formatul de desfășurare al meciurilor a fost în sistemul: fiecare cu fiecare, echipa Continental Automotive Timișoara fiind cotată la start ca și favorită, după ce a câștigat precedentele trei ediții, din 2013, 2014 și 2015. Echipa selecționată Continental Automotive a dominat competiția, câstigând inclusiv meciul decisiv pentru asigurarea primei poziții, scor 5-2 cu Mahle Componente Motor.
Astfel,  caștigătoarea ediției din acest an a Cupei Automotive a fost desemnată Continental Automotive Timișoara, în urma unui parcurs fără înfrângeri, fiind în același timp echipa cu cel mai eficient atac, cu 27 de goluri înscrise şi cu cea mai bună apărare: 5 goluri primite în 4 meciuri. De asemenea, cu 8 goluri marcate, titlul de golgheter al campionatului a fost câștigat de către Andrei Blaga, component al echipei campioane.
„Cel mai important este faptul că am reuşit să câştigăm competiția şi anul acesta şi ne-am păstrat titlul de campioni. Mă bucur foarte mult că am reuşit să câştig trofeul de golgheter. Meritul nu este al meu , este al întregii echipe“, a spus acesta.
Ca şi bonus al acestei competiții din partea organizatorilor, în ultimul weekend echipele participante au jucat câte un meci amical de o repriză cu CS Informatica Timișoara, vicecampioana națională de futsal. Și de această data, echipa Continental Automotive Timișoara a fost la înălțime, părăsind terenul neînvinsă  după 15 minute de minifotbal/futsal profesionist,  scor 2-2.
Felicitări pe această cale colegilor noștri pentru rezultatul obţinut: Andrei Blaga, Alexandru Georgescu, Alexandru Dărămuș, Alin Horicianu, Antoniu Caramiciu, Bogdan Drăgușin, Cristian Petric, Cristian Pitic, Dan Nițulescu, Daniel Cadlecz, Daniel Ticana, Mihai Poștaru, Petrică Vedeanu, Radu Liuba, Ștefan Cosmin Mihai, Vlad Panea și Viorel Ursu.