breadcrumbs
  1. Home
  2. Proiecte

Revealing Continental

Noi, la Continental schimbăm lumea automotive. Noi punem viitorul în mișcare, iar zilnic poți vedea impactul muncii noastre în mașinile de pe șosele. Conectivitate, grijă pentru mediu, siguranță, confort, libertate de mișcare – toate fac parte din portofoliul nostru și suntem mereu cu un pas înainte.

Din 15 septembrie și până în 15 octombrie, Continental Iași aduce specialiștii mai aproape de lumea automotive prin programul „Revealing Continental”. În această perioadă, sunt invitați pentru o vizită 1-la-1 specialiștii cu cel puțin 1,5 ani experiență relevantă, curioși de tehnologiile viitorului în automotive sau pasionați de acest domeniu. Programul oferă discuții și informații care se pliază pe profile tehnice variate, de la hardware la software development, la mecanică sau project management, software & system testing, requirements engineer sau quality. Vizitele pot avea loc în oricare dintre diviziile Continental prezente în Iași - Powertrain, Chassis & Safety, Interior Infotainment & Connectivity, Interior Body & Security - în funcție de interesele și pasiunea specialistului.

Cei dornici să accepte invitația sunt rugați să completeze acest scurt formular . Ulterior, fiecare specialist înscris va fi contactat pentru a stabili detaliile vizitei sale private.

Pentru întrebări sau mai multe detalii despre program, vă rugăm să luați legătura cu Alina Cazan - alina.cazan@continental-corporation.com .

Tu ești pregătit sã schimbi lumea?