breadcrumbs
  1. Home
  2. Proiecte

ContiShowOff 2016

Tehnologii de ultimă generație și mașini echipate cu produse Continental le-au fost prezentate timișorenilor în cadrul ContiShowOff. Peste 3.000 de persoane au vizitat in 11 iunie, pentru 6 ore, sediul din Timișoara al Continental Automotive Romania cu ocazia evenimentului ContiShowOff.

Familiilor și prieteniilor angajaților Continental Automotive Romania le-au fost prezentate fabrica de componente electronice și centrul de inginerie și au aflat care sunt produsele pentru care angajații companiei lucrează în orașul de pe Bega.

Vizitatorii au fost atrași și de expoziția de mașini de test ale Continental, precum și de mașinile dealerilor autorizați, echipate cu produse Continental: Mercedes (S Class, E Class, C Class, CLA), Mazda (CX-3, CX-5), Honda, Renault (Zoe, Talisman, Kadjar), Ford, Range Rover, BMW (seria 6, seria 7-2016), Citroen, Audi, VW (Golf 7, Passat), Peugeot, tractor John Deere.

„Continental este lider tehnologic în automotive. Produsele software pentru vehicule devin tot mai complexe, iar în România, Continental are 5.000 de ingineri care contribuie din plin la dezvoltarea mobilității în domeniul automotive, prin dezvoltarea de soluții globale inovatoare. În acest an, Continental are planificată creșterea numărului de angajați cu 1.000 de persoane, iar ContiShowOff este o oportunitate pentru a prezenta tuturor celor din domeniu tehnologia și echipamentele de ultimă generație cu care lucrează colegii noștri“, a explicat Anica Stoica, directorul de personal al Continental în România.