breadcrumbs
  1. Home
  2. Proiecte

Conti Running Day, organizat în Timișoara și Iași

Soare, voie bună și peste 5000 de kilometri parcurși împreună - pe bicicletă, alergând sau în echipă. Așa și-au petrecut weekendul de 17-18 septembrie cei aproximativ 1000 de angajați Continental din Iași și Timișoara care au participat la Conti Running Day! Vremea a ținut cu noi, voia bună a însuflețit întreaga atmosferă, iar energia colegilor noștri a creat amintiri de neuitat. Alături de soț/soție, împreună cu copiii, toți cei prezenți au făcut mișcare și s-au bucurat de o frumoasă dimineață de toamnă.
Ediția din acest an a fost a treia organizată în Timișoara, împreună cu colegii de la Anvelope și cu cei de la ContiTech. Am avut un fotograf profesionist care a surprins evenimentul și pe toți cei prezenți, în acțiune sau la start, trecând linia de sosire sau bucurându-se  pe scenă de medalia câștigată.

Evenimentul a avut loc și în Iași sâmbătă, 17 septembrie. Au fost organizate trei probe de alergare, pe o distanță de 5 kilometri și una de ciclism, pe o distanță de 10 kilometri, iar câștigătorii au primit diploma și medalii. Evenimentul a fost unul de succes, în care participanții s-au bucurat de o atmosferă energizantă și și-au arătat mentalitatea de învingători.