breadcrumbs
  1. Home
  2. Proiecte

Fabrica de componente electronice din Timișoara a câștigat Gold Award la Automotive Awards 2016

Echipa din fabrica de componente electronice din Timișoara care a coordonat proiectul de airbag control unit pentru Renault a fost recompensată cu cea mai înaltă distincție la Automotive Award 2016, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Regensburg.
Echipa CEP Timișoara a câștigat Gold Award pentru că timp de un an a avut zero defecte și zero probleme de calitate pentru cele 2,5 milioane de unități de control airbag produse pentru Renault. Premiul acordat echipei conduse de Dănuț Bogdan a fost primit de la dr. Elmar Degenhart, președintele Consiliului executiv al Continental și Frank Jourdan, membru in Consiliul executiv al Continental.
„Suntem onorați de premiul pe care l-am primit și sunt mândru de echipa care a coordonat proiectul ACU Renault, alături de care lucrez zi de zi, dar și de toți colegii care au participat la acest proiect și au reușit să obțină această performanță. Suntem extrem de încântați că am reușit să livrăm produse la cea mai înaltă calitate unui client important ca Renault. Mulțumesc colegilor care și-au dat interesul în fiecare zi ca acest proiect să fie perfect”, a spus Dănuț Bogdan.