breadcrumbs
  1. Home
  2. Proiecte

Ziua Valorilor la Continental Sibiu

Încredere, Mentalitate de învingător, Solidaritate și Libertatea de a acționa – sunt valorile Continental pe care oricare dintre noi le poate experimenta la locul de muncă și, câteodată, chiar în moduri interactive și distractive, iar cel mai bun mod de a dovedi cu adevărat acest lucru a fost organizând un eveniment dedicat valorilor în locația din Sibiu.

Astfel, miercuri 3 iunie, am început „Ziua valorilor” cu o serie de discursuri despre importanța lor în organizația noastră și am continuat cu activități care s-au desfășurat în paralel, fiecare având scopul de a-i ajuta pe colegii din Sibiu să experimenteze una sau mai multe dintre cele patru valori.
Cei care au dorit să înțeleagă mai bine ce înseamnă pentru companie valoarea „Încredere” au participat la două activități: „Combinezonul Teledinamic”, unde cei înscriși au fost provocați să descopere o cale de a ghida un coleg legat la ochi pe o tablă de șah uriașă și un „test drive” care le-a permis să experimenteze tehnologiile Continental.

Pentru valoarea „Libertatea de a acționa”, colegii au votat valoarea pe care o consideră ca fiind cea mai pregnantă la noi în locație. De asemenea, ei au putut să-și exprime liber opinia pe baza valorilor, în timpul workshop-urilor “Am încredere în tine, am încredere în feedback-ul tău – Cultura feedback-ului în Continental Sibiu”, “Cultura “Solidaritate” – Experiența ConNext – Cum ne ajută ConNext în comunicare și participare”; “Trăiește valorile care ne conduc spre succes – Cum trăim valorile Conti”; “Cultura Conti – Cum stimulăm dedicarea și pasiunea angajaților noștri –  Cum influențează cultura organizațională atașamentul nostru față de companie”.  Valoarea “Mentalitate de învingător” a fost experimentată printr-o competiție ce a implicat rezolvarea unor puzzle-uri, iar “Solidaritatea” a fost ilustrată printr-o campanie de CSR.

De-a lungul întregii zile, colegii au participat la ședințe foto la photobooth împreună cu echipa din care fac parte.

Ziua s-a încheiat cu vizita unei invitate speciale: Dr. Ariane Reinhart, membru al Consiliului Executiv, responsabilă pentru Human Relations, care a ținut discursul de încheiere.

Evenimentul a avut un real succes, aproximativ 500 de colegi au participat la activități și au trăit, cu adevărat, valorile Continental. Aşteptăm cu entuziasm următorul eveniment.

2015_values_day_sibiu_01
2015_values_day_sibiu_02
2015_values_day_sibiu_03