Sau despre cum poți planta un copac cu sufletul

Acțiunea de plantat copaci „Feel Free to Plant a Tree” a avut loc în 8 aprilie în Iași. La campanie a participat un grup de aproximativ 120 de persoane, grup format din colegi din cadrul Continental și partenerii acestora. 2500 de copaci au fost plantați până la finalul zilei, pe o suprafață de 5000 mp.  

Continental Iași a marcat astfel „Ziua Pământului”, sărbătorită anual în 22 aprilie, exprimând dorință noastră comună de a avea un viitor mai bun pentru noi și generațiile care vor urma.  

Pentru organizarea acțiunii am beneficiat de sprijinul Ocolului Silvic Iași, care a furnizat copacii, uneltele necesare pentru activitatea de plantare și sfaturi profesioniste despre cum trebuie efectuată plantarea lor. 

Fiecare participant a primit câte un tricou cu logo-ul Continental și mănuși pentru lucru, iar apoi au început activitatea de plantare. Personalul din cadrul Ocolului Silvic Iași ne-a comunicat că „Toți participanții plantează copacii cu sufletul”. La sfârșitul activității efortul colegilor a fost răsplătit cu o masă, timp în care participanții au putut admira rezultatul muncii depuse.