Un ghiozdan complet echipat pentru noul an școlar

Pentru mai mult de 380 de copii din judeţele Arad, Iași şi Timiş, prima zi de şcoală ar fi fost o amintire amară. Însă, cu ajutorul colegilor noştri din Iaşi şi Timişoara, micuţii au păşit în sala de clasă încrezători, cu un ghiozdan complet echipat pentru noul an şcolar.

Colegii din Continental Iași, alături de Asociația Glasul Vieții, „Împreună pentru o nouă viață”, și-au propus să ajute copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani din familii nevoiașe să meargă la școala. Pentru a începe cu dreptul anul școlar, ei vor primi câte un ghiozdan cu rechizite. Colegii au cumpărat pentru 65 de elevi, cele necesare începerii activității școlare. Ei au achiziționat, pe lângă ghiozdan, și caiete (de matematică, dictando), penar echipat (stilou, pixuri, creioane etc), cărți de colorat, creioane colorate, bloc de desen, acuarele etc. Inițial, campania și-a propus să susțină doar 31 de elevi, însă datorită implicării colegilor, campania a atins un număr dublu de copii ajutați.

„Încă de la primul anunț dat în campanie răspunsul colegilor a fost surprinzător de pozitiv. Colegii s-au mobilizat rapid, fiind chiar mai multe echipe care au ales să se implice împreună și au „adoptat“ un prichindel sau doi. Suntem încântați de reacția colegilor și ne bucură mult să vedem dorința lor de a ajuta și de a se implica”, a spus Roxana Barcan, membru al echipei CSR.

La Timișoara, Continental Automotive, Anvelope și ContiTech au adunat împreună peste 300 de ghiozdane pentru copii săraci din județele Timiș și Arad. Fiecare dintre acestea a fost plin cu rechizite pentru a le asigura elevilor un început de an școlar cât mai plăcut.