Colindătorii în vizită la ContiTech

Zeci de copii au colindat compania ContiTech din Nădab, judeţul Arad. Elevii școlii din Chișineu Criș, din clasa a II-a şi până în clasa a VIII-a au fost primii care au adus atmosfera de sărbătoare la sediul companiei. Ei au colindat cu drag şi au vestit nașterea Domnului, fiind urmaţi de prichindeii de la Casa Copiilor, tot din Chişineu Cris, care nu s-au lăsat mai prejos.
Plini de energie și de voioșie, zeci de copii au animat atmosfera de sărbătoare prin colindele și urările tradiționale de sfârșit de an. Ei au venit pregătiți cu tobe, clopoței și alte instrumente și au colindat în cor angajații companiei.

Şi la Timişoara, aproximativ 20 de copii de la Centrul Social din Recaş au colindat fabrica din Freidorf. De la mic la mare, aceştia au purtat costume populare specifice tuturor zonelor folclorice din ţară. Copiii provin din pătura de risc a societăţii, făcând parte din familii monoparentale. Unii dintre ei au fost plasaţi încă de la naştere în grija bunicilor, părinţii fiind nevoiţi să plece în străinătate în căutarea unui loc de muncă.

Momentele artistice au fost primite cu multă căldură, iar în schimb fiecare dintre micii colindători a primit un cadou dulce.

2015_colindatori_nadab
2015_colindatori_ctr_tm