breadcrumbs
  1. Home

Continental sponsorizează Turul Ciclist al Sibiului

Continental Automotive Systems Sibiu susţine pentru al cincilea an consecutiv cel mai mare tur ciclist din România desfăşurat la Sibiu în perioada 1 – 5 iulie. Continental este, de asemenea, sponsorul Tricoului Portocaliu, acordat celui mai bun tânăr ciclist sub 23 de ani.

În cadrul competiţiei “Cursa Sponsorilor” din 20 iunie, Continental s-a situat şi anul acesta pe locul I.  31 de echipe au luat startul la această competiţie care a numărat peste 300 de ciclişti. Colegul nostru Cosmin Nichitov a câştigat cursa şi anul acesta, iar la categoria fete, Andreea Cenuşe a ocupat locul III.

Participarea la Turul Ciclist al Sibiului este pentru Continental o oportunitate de a fi alături de comunitate prin susţinerea unor parteneriate ce împărtăşesc aceleaşi valori ca şi compania noastră: Încredere – în parteneri şi în echipă; Pasiunea de a învinge - notorietatea acestui tur aduce la Sibiu echipe de talie mondială, fiind o cursă extrem de disputată, iar pentru Cursa Sponsorilor echipa Continental de ciclism s-a antrenat intens pentru a obţine cele mai bune rezultate; Libertatea de a acţiona – de a face ceea ce îţi place; Solidaritatea – echipei Continental de ciclism.

2015_cyclist_challenge_sibiu_01
2015_cyclist_challenge_sibiu_02