breadcrumbs
  1. Home

Huet Urban în Sibiu

Duminică, 24 mai, a avut loc cea de-a 5-a ediţie a Festivalului Huet.Urban sponsorizat de Continental Automotive Systems Sibiu. 
Festivalul de anul acesta a propus sibienilor să organizeze cel mai mare picnic sub coroanele înfrunzite ale copacilor din Piaţa Huet. Obiectivul evenimentului a fost acela de a reda frumuseţea celei mai vechi pieţe medievale din Sibiu. La eveniment au fost prezenţi şi producători locali care au oferit vizitatorilor coşuri cu produse tradiţionale bio din satele din apropierea Sibiului. De asemenea, reprezentanții Asociației pentru Înfrumuseţarea Orașului Sibiu au organizat un tur ghidat cu scopul de a scoate în evidenţă rolul primordial al pieţei Huet ca factor generator al caracterului urban al Sibiului. Seara s-a încheiat cu două concerte oferite de The Noise și Lights Out.
Păturile pentru picnic şi “căsuţa” pentru atelierul copiilor unde aceştia au identificat elementele caracteristice ale unei case tradiționale colorând și decupând, au fost oferite de Continental.
Evenimentul s-a bucurat de un public numeros, fiind un bun prilej pentru Continental de a fi alături de comunitatea din care face parte.

O altă ediţie a festivalului urmează să fie organizată în luna august. 

2015_huet_urban_sibiu_02
2015_huet_urban_sibiu_01