breadcrumbs
  1. Home

Continental România, premiată la Gala Capital

Continental a ocupat locul II la secțiunea Industria auto, din cadrul Galei Premiilor Capital, organizata marți, 7 iulie, la București. Compania a fost recompensată pentru contribuția la dezvoltarea industriei românești în 2014.

Un juriu format din jurnaliști ai publicației Capital a analizat mai multe aspecte ale companiei în 2014 și începutul anului 2015 (cifră de afaceri, profit, număr de angajați etc.) și a stabilit premianții. În cadrul aceleeași secțiuni au mai fost nominalizate companiile Star Transmission, Te-Rox Prod, Hella, Bosch, Leoni, Ford România, Federal Mogul și Draxlmaier România.

„Peste 200.000 de oameni lucrează în producţia de componente. Un sfert din exporturile României, în 2014, au fost maşini sau piese auto. Industria auto locală a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de circa 18 miliarde euro, din care subansamblele au reprezentat 12,6 miliarde de euro“, este prezentarea făcută de jurnaliștii Capital performerilor industriei românești.

În cadrul Galei au mai fost premiate companii în cadrul următoarelor secțiuni: Industria energetică, Industria grea, Industria ușoară, Industria mobile, Industria chimică și a materialelor de construcții, Industria alimentară și Industria IT.