breadcrumbs
  1. Home

Continental – premiată la Crosul Firmelor 2015

187 de angajați Continental Automotive au participat la ediția din 2015 a Crosului Firmelor. Aceștia s-au înscris la una din cele două probe – alergare și ciclism – sau la ambele. Alături de angajații de la Continental Automotive România au participat și clegii lor de la ContiTech și Continental Anvelope. La eveniment au luat parte 72 de firme din vestul țării care au fost reprezentate de peste 2.000 de concurenți.

Compania a fost premiată la mai multe probe, în urma performanțelor reușite de cei care s-au înscris în competiție. Elena Fodor – Continental Automotive Romania – a câștigat proba individuală de ciclism la feminin, în timp ce la masculin, Vladimir Totovits – Continental Automotive Romania – s-a clasat pe locul doi. Continental a fost premiată și la alte două categorii. Astfel, în Top 3 firme cu cel mai mare număr de participanţi, compania germană s-a clasat pe primul loc. Iată clasamentul:

Loc I - Continental Automotive - 187 participanţi

Loc II - Flextronics - 114 participanţi

Loc III - Alcatel - 99 participanţi.

În ceea ce privește topul firmelor care au acumulat puncte în urma primilor 5 participanţi sosiţi la cele două probe, clasamentul este următorul:

Loc I - Flextronics - 11 puncte

Loc II - Continental Automotive - 9 puncte

Loc III - Ascent Group - 7 puncte.

Alergatorii au parcurs o distanță de 5 kilometri pe traseul Stadion, str. Aries, str. Surorile Martir Caceu, str. Prof. A. Podeanu, str. Calea Stan Vidrighin, sens AEM, Bv. Iosif Bulbuca, la McDrive str. Aries, sosire Stadion. Cicliștii au avut de parcurs o distanță dublă, pe următorul traseu: Stadion, str. Aries, str. Surorile Martir Caceu, str. Prof. A. Podeanu, str. Calea Stan Vidrighin, sens AEM, str. Bv. Iosif Bulbuca, la McDrive dr. pe Aries, spre Casa Tineretului, str. Surorile Martir Caceu, str. Prof. Aurel Podeanu, str. Calea Stan Vidrighin, sens AEM, Bv. Iosif Bulbuca, la McDrive str. Aries, sosire la Stadion.