breadcrumbs
  1. Home

Continental sărbătorește 15 ani de activitate

19 iunie a fost o zi specială pentru Continental. A fost ziua în care compania a aniversat 15 ani de activitate remarcabilă și de succes în România. În această perioadă, mii de oameni talentați au ales să facă parte din echipa care numără acum peste 15.000 de angajați.

Evenimentul a fost sărbătorit împreună cu timișorenii în Piața Operei. În acest loc s-a desfășurat o expoziție de mașini, expoziție dedicată tuturor celor care au vrut să afle mai multe despre produsele și tehnologiile dezvoltate de Continental în România. Mașinile prezente au atras privirile vizitatorilor prin tehnologia de ultimă generație dezvoltată de Continental. Peste o mie de oameni au vizitat expoziția.

„Astăzi, Continental este unul dintre cei mai mari angajatori din România. Oamenii talentați și motivați au făcut posibil acest succes în ultimii 15 ani. Suma de 1 miliard de euro, investită în România, a fost utilizată pentru a genera valoare acționarilor, familiilor angajaților și comunităților în care își desfășoară activitatea. În acest an ne vom continua investiția și vom angaja peste 1.000 de noi colegi în echipa din România“, a declarat Elmar Degenhart, CEO Continental.

Recepția oficială a adunat laolaltă reprezentanți ai autorităților locale, ai universităților și școlilor profesionale, precum și parteneri ai Continental și oficialii companiei.

„Continental este un angajator atractiv, progresiv, care pune calitatea și inovația pe primul loc. Am atras în România oameni de incredere și ambițioși, cu diverse pregătiri, atât ingineri cât și operatori. Cu aproape 4.500 de ingineri, dezvoltăm soluții software pentru clienții din întreaga lume. Toți inginerii și operatorii sunt ambasadori cheie, care ne reprezintă pe noi și cultura noastră extraordinară. Prin ceea ce fac, ei asigură calitatea pentru care Continental este recunoscut de clienții globali. De aceea suntem capabili să continuăm creșterea strategică în România“, a precizat Christian von Albrichsfeld, directorul general Continental România.

„Continental Anvelope este una dintre cele mai importante companii din vestul țării. Producem anvelope pentru clienți din întreaga lume, iar munca de calitate a celor peste 2.300 de angajați a fost recunoscută la nivel internațional prin primirea distincției Q1 din partea Ford. Suntem implicați în importante proiecte prin care sprijinim comunitatea, cum este achiziția de aparatură pentru Spitalul pentru Copii, renovarea saloanelor Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara și sprijinirea Școlii Profesionale Duale. Aceste proiecte sunt sprijinite financiar de către noi și prin voluntariat de către angajații noștri, care merită toate laudele“, a spus și Klaus Ohlwein, directorul Continental Anvelope.

Ziua s-a încheiat cu un concert. The Box Office și Direcția 5 au cântat pentru aproximativ o mie de oameni în Piața Operei. 5.000 de baloane au fost împărțite timișorenilor în timpul zilei și seara, la concert. Deși a plouat, stropii de ploaie nu i-au alungat pe timișoreni din centrul orașului, cu toții distrându-se în cele două ore de concert.

2015_continental_15years_anniversary_02_ro
2015_continental_15years_anniversary_04_ro
2015_continental_15years_anniversary_01_ro
2015_continental_15years_anniversary_06_ro
2015_continental_15years_anniversary_07_ro