breadcrumbs
  1. Home

Absolvenți în fața companiilor

Circa 170 de tineri aflaţi în pragul licenţei, al masteratului ori al doctoratului au participat la cea de-a treia ediţie a Conferinţei „Absolvenţi în faţa companiilor – AFCO 2015”. Evenimentul a avut loc pe 14 mai în Aula Sergiu T. Chiriacescu şi a fost organizat de Universitatea Transilvania, în colaborare cu Continental Powertrain Romania.

Absolvenţii studiilor de licenţă, master şi doctorat, dar şi studenţii anilor intermediari care au performat pe plan didactic şi ştiinţific au avut prilejul de a-şi demonstra cunoştinţele şi abilităţile în faţa potenţialilor angajatori.

Programul conferinţei a cuprins sesiunea de prezentare a posterelor cu lucrările studenţilor și workshop-uri susţinute de companii cu teme de interes pentru studenţi. Workshopul principal a fost susținut de către Bogdan Centea, HR manager Continental, și a vizat integrarea noilor angajați în viața dintr-o organizație. Prezentat într-o manieră interactivă și degajată, a impresionat atât studenții cât și profesorii care au pus întrebări diverse și îndrăznețe.

Conferința a avut ca obiectiv principal dezvoltarea dialogului şi colaborării dintre studenţii Universităţii Transilvania şi reprezentanţii mediului economic.